söndag 30 september 2012

Släppa på ytan


Det här med att blogga... det är så många känslor som har väckts inom mig under den här korta tiden som jag har hållit på, både positiva och negativa! Har lärt mig lite mer om mig själv. Ibland har jag känt prestationskrav, jämfört mig med andra och blivit så frustrerad över att inte vara DÄR än. Glömt bort att vi alla har vårt egna unika uttryck, och att vägen är olika för oss alla.

Men ofta har jag fått energi, inspiration och en möjlighet att få utlopp för kreativitet. Fått kontakt med människor med samma intressen. Har bl.a upptäckt hur roligt det är att fota, ett för mig helt nytt intresse. Det här är min egna grej som jag kan få göra när jag har en liten ledig stund för mig själv.

Jag tycker så mycket om att läsa när människor skriver ärligt om hur det verkligen är, det är något som berör mig mycket. Men det är inte alltid lätt! Tror att jag ofta håller uppe fasaden av att allt är bra, även i de stunder när själen säger något annat. Ibland blir det en konflikt för mig när det gäller inredningsintresset, å ena sidan tror jag att vi alla mår bra när vi vistas i vackra, mysiga miljöer och får göra kreativa saker, och det är absolut inget ytligt! Men ibland kan strävan efter nya saker, nya projekt ta över i mitt liv och övergå i tomhet när jag inser att det inte ger mig det jag söker.

 Men nu är det som om någonting nytt är på gång i mitt liv och jag har ett stort behov av att få komma ner på djupet och inte fastna vid ytan! Har de senaste 2 åren till och från brottats med panikångest, och inte orkat gå till botten med varför det kommer, och att jag skriver det här och nu, är nog egentligen mer ett litet steg för mig att släppa lite på ytan. Har börjat förstå att kroppen vill säga mig något när det händer och det är ju faktiskt också lite spännande.

Ja, det var några tankar ikväll...balansgången mellan att vara personlig och privat känns lite svår, men jag vill i alla fall försöka vara ärlig. Min stora längtan i livet är att få vara ett stöd och hjälp för andra människor, och kanske kan det här vara ett steg på vägen.

Ta hand om dig du fina som kikar in!
Camilla 

fredag 28 september 2012

Höst inne och ute









En liten blogg paus blev visst till en ganska lång... Hösten är här på riktigt och jag tycker att det är en riktigt mysig årstid, skönt att krypa upp i soffan, tända ljus, dricka te och ta det lite lugnare. Ikväll har vi laddat upp med lite gott och en film:-)
Ha en fortsatt go helg! 

Bästa hälsningar camilla

fredag 14 september 2012

När löven faller




Va gott med fredag kväll! Ligger här i soffan och tittar på brasan i kakelugnen, premiärbrasa för i höst!! Har gått och nynnat på När löven faller (av Carola Häggkvist) hela dagen, tycker den är så fin...Lyssna du med :-) Ha en skön helg!

Kram Camilla
 http://www.youtube.com/watch?v=qzZImZTGX_E

tisdag 11 september 2012

Vila








 Har inte funnit ro att sätta mig ner och skriva på ett tag, det har varit så stressigt sista tiden, men i helgen fick jag en chans att vila och då passade jag på att fota lite här hemifrån:-)

Inser att jag behöver stilla mig, vila... inte låta stress och krav få ta över mina tankar. Men vad svårt det är ibland när livet bara rusar på, blir så blind för mina egna gränser... tillslut säger kroppen ifrån.

Ikväll påminner jag mig om ett bibelord från Matt 11:28-30 där Jesus säger: Kom till mig, alla ni som är tyngda av bördor; jag skall skänka er vila. Ta på er mitt ok och lär av mig, som har ett milt och ödmjukt hjärta, så skall ni finna vila för er själ. Mitt ok är skonsamt och min börda är lätt.
Jag vet att det är där jag så ofta förr har funnit friden och vilan, så nu återvänder jag dit.

stor kram
Camilla









lördag 1 september 2012

Små och stora projekt







Vad har ni för er i helgen? Här har det fixats med både små och stora projekt. Barnen har pärlat, byggt en koja, bakat, varit på barnkalas mm.mm.mm... Ja det är fullt ös :-) Nu är det myskväll med popcorn som gäller. (Råkade dock glömma första påsen i micron, så nu luktar det brännt i hela huset!) Fönsterväggarna in till köket, gruset framför huset, målning av bord och hyllor är lite andra saker som vi har grejat med i sommar och som börjar bli färdiga nu! 

Ha en fortsatt skön helg! 
Kram